prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: Practica gandirii pozitive
Autor: Joseph Murphy

Secretul fortei miraculoase a gandirii pozitive

Prin nastere, omul a primit de la Dumnezeu dreptul de a fi bogat in orice privinta. Aceasta inseamna ca existi pe pamant pentru a atinge in toate domeniile cele mai intense trairi. Existi pentru a duce o viata frumoasa, fericita si luminoasa, cu alte cuvinte, o viata pe deplin implinita. Este dreptul tau, de fapt sensul existentei tale.

Recunoaste ca tezaurul nemasuratelor bogatii ale infinitului se gaseste in cele mai profunde straturi ale subconstientului tau. Incepe prin a explora aceasta mina de aur si scoate la lumina tot ce-ti trebuie - nu numai bani, ci si frumusete, bucurie, tovarasi de drum si un lacas al fericirii tale. Toate faptele bune si binecuvantarile vietii sunt in raza ta de actiune. Poti obtine orice ti-ai dori daca ai cunostinta de adevaratul know-how.

Batranul meu prieten Cave Howe mi-a povestit despre doi geologi care au crescut si au invatat in acelasi oras, la acelasi colegiu. Unul dintre ei stia despre tezaurul spiritual-sufletesc al Eu-lui sau interior, celalalt, un specialist pasionat, cu o puternica orientare materialista, nu stia nimic despre aceasta. Acest om de stiinta, care de fapt era un geolog foarte bun, a prospectat subsolul unui domeniu al Utah-ului timp de trei saptamani, folosind cele mai moderne aparate, si nu a gasit nimic. Celalalt in schimb, folosi pe langa dotarea tehnica si una spirituala corespunzatoare si, in cel mai scurt timp, descoperi un filon de uraniu si unul de argint.

Unde se aflau de fapt aceste bogatii? Ele se aflau in gandirea si credinta geologului. El credea in principiul calauzitor din subconstientul sau si era profund convins ca acest principiu il va conduce la bogatiile ascunse ale subsolului.

 

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu