prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Fragment din cartea: KARMA, ASTROLOGIA SI TRANSFORMAREA PERSONALA, II
Autor: Stephen Arroyo

Importanta idealurilor

Aproape oricine actioneaza corelat cu un anumit ideal; dar majoritatea oamenilor nu vad clar care este acest ideal care ii motiveaza sau ii obstructioneaza atat de puternic. Am inceput sa realizez importanta idealurilor calauzitoare ale unei fiinte umane prin intermediul unui studiu extins pe termen lung al revelatiilor facute de Edgar Cayce in stare de transa. Revelatiile lui Cayce subliniaza in mod repetat cat de important este sa devenim constienti de propriile noastre idealuri. De fapt,Cayce ii sfatuia adesea pe oameni sa realizeze un exercitiu simplu care sa ii ajute in cadrul acestui proces de clarificare, iar eu le mentionez adesea clientilor mei aceasta tehnica. Exercitiul se desfasoara dupa cum urmeaza:

1. Luati o foaie de hartie si delimitati trei coloane intitulate: spiritual, mental si fizic.

2. Dupa o anumita perioada de gandire (care poate dura pana la cateva zile) notati in dreptul fiecarei coloane, cat de exact puteti, idealul pe care-l aveti in acel domeniu de viata. Cu alte cuvinte, ce anume va doriti sa fiti din punct de vedere spiritual, mental si fizic?

3. Actionati in consecinta, practic, pentru a indeplini respectivele idealuri, pentru a le face sa devina reale prin asimilarea constienta sau practica elementelor care va vor aduce mai aproape de idealul vostru. De exemplu, daca va doriti sa fiti mai puternic si mai plin de viata din punct de vedere fizic, puteti incepe cu un program de exercitii sau cu o dieta adecvata. Daca doriti sa fiti mai iubitori si mai plini de aspiratie fata de Dumnezeu, puteti invata sa meditati si sa realizati aceasta practica in mod regulat.

4. Retineti faptul ca idealurile voastre se vor modifica si vor evolua in timp. La 50 de ani, poate ca nu veti dori sa fiti neaparat ceea ce va doreati sa fiti la 21 de ani. Prin urmare, pe masura ce idealurile voastre se transforma in mod vizibil, puteti sau aveti voie sa modificati sau sa redefiniti ceea ce ati scris.

5. Ideea principala este sa actionati in directia respectivelor idealuri, realizand faptul ca acestea reprezinta idealurile voastre si ca, daca ati fi atins in totalitate respectivele calitati, acestea nu ar mai servi drept jaloane pe traseul evolutiei voastre.

Fragmente
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu