prima pagina despre noi
Click aici pentru a efectua o comanda:
shopping
Toate cartile au 20% reducere
poza
Reteaua Haarp Jeane Manning, dr. Nick Begich
Reteaua Haarp
Autor: Jeane Manning, dr. Nick Begich


Sistemul Haarp consta dintr-un complex de 360 de tunuri de antene care emit cu regularitate frecvente inalte in ionosfera; poate servi ca sistem de comunicatii pentru submarine, ca mijloc de comunicatie intersatelit, ca sistem de producere a unor raze X foarte puternice (asa-numitele raze ale mortii), ca sistem de detectare a navelor extraterestre si ca mijloc de influentare si manipulare a constiintei umane chiar la nivel d emasa.
Practic, din 1992, prin programul Haarp, Statele Unite experimenteaza manipularea in secret a schimbarilor climatice, uriase explozii in scoarta terestra, declansatoare de miscari tectonice, utilizarea sistemelor de comunicatii si de energie electrica drept arme strategice, ce vor permite Statelor Unite si Noii Ordini Mondiale sa domine regiuni intinse ale Terrei.
Reteaua Haarp este o arma suprema, despre care majoritatea oamenilor nu stiu nimic si care depaseste cu mult puterea de ucidere a armelor atomice.
Sunt multe informatii care demonstreaza ca devastatorul cutremur din Japonia din 11 martie 2011 a fost provocat de reteaua Haarp.
In ajutorul acestei teorii vine Universitatea din Tokyo, care poseda un magnetometru cu inductie, ce masoara activitatea si schimbarile in campul magnetic al Pamantului.
In perioada 7-9 martie 2011 activitatea telurica a fost normala, scazuta, pentru ca in perioada 9-11 martie 2011 aceasta sa fie foarte intensa. Iar dupa data de 13 martie 2011, situatia a revenit la cea normala.

300 pagini in format 13x20 cm | ISBN 978-973-9466-41-7 | Pret 18.90 15.12 RON


Stoc Epuizat
Cãrti
Hartă site Căutări frecvente prima pagină I despre noi I articole I cărţi I cum cumpăr I distribuitori I contact Copyright © 2007 Editura Deceneu